Duo rolgordijnen

Duo-rolgordijnen zijn overal toepasbaar. Dit komt door de combinatie van decoratieve en functionele eigenschappen. In de grote collectie duo-rolgordijnen van Hof Schokker is voor ieder interieur een passende te vinden. Het duo rolgordijn is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door de een kettingbediening van het duo rolgordijn op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, halfopen of helemaal open op elke hoogte van het raam.

Met onze ruime keuze aan transparante en verduisterende stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor.

Maak kennis met de huiselijke diversiteit van de duo-rolgordijnen van Hof Schokker. Creëer een sfeer die past bij uw interieur, bezoek onze showroom voor meer informatie en bekijk de mogelijkheden. Duo-Rolgordijnen van Hof Schokker kenmerken zich door topkwaliteit en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Bekijk ons fotoboek

Meer dan 450 vloeren in onze showroom.

Tapijt, pvc, vinyl of linoleum. Samen kiezen wij de vloer die het beste bij u past. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak