Lamellen

Lamellen ofwel verticale jaloezieën zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Lamellen zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn lamellen door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.

In de collectie lamellen van Hof Schokker vindt u kunststof, aluminium en textiel lamellen. De lamellen zijn leverbaar 50 mm, 70 mm, 89 mm en 127 mm lamelbreedte en in verschillende structuren.

Maak kennis met de huiselijke diversiteit in de Lamellen collectie van Hof Schokker. Creëer een sfeer die past bij uw interieur, bezoek onze showroom voor meer informatie en bekijk de mogelijkheden. Verticale jaloezieën (lamellen) van Hof Schokker kenmerken zich door topkwaliteit en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Bekijk ons fotoboek

Meer dan 450 vloeren in onze showroom.

Tapijt, pvc, vinyl of linoleum. Samen kiezen wij de vloer die het beste bij u past. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak