Plissé en duette

Plissé en Duette systemen zijn een van de meest populaire typen onder de binnen zonwering omdat deze veelzijdig zijn. De Plissé en Duette is gemaakt van een speciale, zonwerende stof met permanente plooien. Deze worden als een harmonica tot een smal pakket samengevouwen of uit elkaar getrokken.

De stof is boven en onder aan een smalle rails bevestigd en wordt door een speciaal snoertechniek geleid. De op maat gemaakte systemen kunnen gepositioneerd worden op het raam waar uw wenst en zijn eenvoudig te bedienen.

Maak kennis met de huiselijke diversiteit Plissé en Duette van Hof Schokker.Creëer een sfeer die past bij uw interieur, bezoek onze showroom voor meer informatie en bekijk de mogelijkheden. Plissé en Duette van Hof Schokker kenmerken zich door topkwaliteit en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Bekijk ons fotoboek

Meer dan 450 vloeren in onze showroom.

Tapijt, pvc, vinyl of linoleum. Samen kiezen wij de vloer die het beste bij u past. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak