Markies

Klassieke en sfeervolle zonwering.

De meest fraaie zonwering is de markies, ongevoelig voor zijdelingse zon inval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Hof Schokker biedt een markies van topkwaliteit. De basis wordt gevormd door ambachtelijk handwerk. Traditioneel vakmanschap, met oog voor detail. Door een hoogwaardig afwerkingsniveau en de toepassing van eerste klas materialen en onderdelen onderscheiden onze markiezen zich op alle fronten.

Deze markiezen worden van een onderhoudsvrije aluminium kap voorzien. Welke wordt aangeboden in 4 kleuren; crème-wit, Wit, antiek groen en beige. Standaard worden onze markiezen in 5 slagen uitgevoerd, waardoor het doek mooier en stabieler hangt.

Voor de doekkleuren bieden wij een groot scala aan kleuren, die uitsluitend die kwaliteit leveren waar wij onze naam aan willen binden. Uw markies kan bijvoorbeeld afgewerkt worden met een biesband en nagels in een kleur bijpassend aan het doek en/of de kap.

Voor zakelijke of horecadoeleinden zijn er ook mogelijkheden om naam en/of logo te laten drukken op doek na keuze.

Bediening
Markiezen worden bediend met een koordbediening die na keuze over of onder de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektromotor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt.

Materiaal
De markiezen worden uitgevoerd in aluminium (optioneel ook in grenenhout en hardhout). Bij een aluminium frame is de profielmaat 15 x 45 mm. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden.

Modellen
Markiezen kunnen geleverd worden in diverse breedte en uitvaldieptes.

Breedte
Min 100 cm – Max. 400 cm

Kleur doek
Diverse trendy doeken

Maak een afspraak in onze
showroom of bij u thuis.
053 - 431 16 51
of gebruik ons formulier.