Rolluik

Isolerend, privacy en inbraakwerend

Door de uitstekende isolerende werking van het rolluik verdient u een deel van uw investering terug door lagere stookkosten. Bovendien zorgt het rolluik voor veel privacy en houdt ongewenst bezoek buiten. Als de rolluiken expert van Twente bieden wij u een breed assortiment aan. Bezoek onze showroom waar wij u graag adviseren.

Rolluik basic

Hof Schokker Zonwering presenteert een topklasse rolluik voor de beste prijs. Deze rolluiken worden standaard voorzien van het kleinste kastje van Nederland en borstelbegeleiding, hierdoor loopt het rolluik vrijwel geruisloos. Wij kunnen u een compleet rolluik voor een zeer scherpe prijs leveren!

De voordelen van het rolluik

Zonwerend, isolerend, geluidwerend en een uitstekende inbraakpreventie.

De speciale lamel van slechts 39 mm hoogte heeft een speciale rolvorm. Dat zorgt voor de meest compacte rol en voor extra stevigheid. Onze rolluiken zijn voorzien van sterke dubbelwandige aluminium lamellen die zijn gevuld met polyurethaanschuim. Dit verhoogt de isolatiebuffer tussen geluid en temperatuur. Ter voorkoming van slijtage is tevens op alle profielen een dikke laklaag aangebracht die het aluminium maximaal beschermt.

Rolluik Heroal

Als totaal leverancier van rolluiken voeren wij diverse merken. Hierbij horen uiteraard de rolluiken van het merk Heroal. Door uitgekiende inkoop kunnen wij u deze rolluiken aanbieden voor een scherpe prijs! Standaard worden rolluiken van Heroal voorzien van handbediening middels een optrekband. Uiteraard is elektrische bediening ook mogelijk. Om het plaatje compleet te maken kunt u bij Hof Schokker kiezen om deze uit te laten voeren met een motor van Somfy.

Laklaag

Rolluiken van Heroal onderscheiden zich o.a. door het gebruik van een uitstekende laklaag waardoor het rolluik slijtvast is maar ook betere weerstand biedt tegen de diverse elementen als regen, wind en UV-straling.

Aluminium profielen

Voor zowel de kast waarin het rolluik zich oprolt als de geleiders en onderdelen wordt er gebruik gemaakt van dik en kwalitatief hoogwaardig aluminium.

Lamellen

Door het gebruik van sterke lamellen is de inbraakwering hoog. Uiteraard worden deze ook voorzien van vulling met polyurethaanschuim met een isolerende werking.

Garantie

Op de rolluiken en op de motor krijgt u 5 jaar garantie.

Optimale warmtewering

In de zomer wordt 95% van de ongewenste warmte buiten gehouden.

Betere isolatie

Tot 27% betere isolatie in de winter.

Meer dan 450 vloeren in onze showroom.

Tapijt, pvc, vinyl of linoleum. Samen kiezen wij de vloer die het beste bij u past. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak