Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn overal toepasbaar. Dit komt door de combinatie van decoratieve en functionele eigenschappen. In de grote collectie rolgordijnen van Hof Schokker is voor ieder interieur een passend rolgordijn te vinden. Door de vele combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.

Het rolgordijnen worden vaak bediend door middel van een kunststof of metalen bedieningsketting, motorische bedienbaarheid kent een enorme opmars en is uiterst betaalbaar.

Met onze ruime keuze aan transparante en verduisterende stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor. Ook zeer geschikt voor dakramen.

 

Maak kennis met de huiselijke diversiteit van de rolgordijnen van Hof Schokker. Creëer een sfeer die past bij uw interieur, bezoek onze showroom voor meer informatie en bekijk de mogelijkheden. Rolgordijnen van Hof Schokker kenmerken zich door topkwaliteit en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Bekijk ons fotoboek

Meer dan 450 vloeren in onze showroom.

Tapijt, pvc, vinyl of linoleum. Samen kiezen wij de vloer die het beste bij u past. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak