Slider kleur van het jaar 2018

Pantone
nieuwe kleur
van het jaar.

Trendkleur van 2018

Elk jaar kiest Pantone een nieuwe kleur van het jaar. 2018 is het jaar van de kleur Ultra Violet.

We leven in een tijd waarin we vindingrijk en fantasievol moeten zijn. Creativiteit is de basis van de wereld vandaag.
We moeten meegaan met de tijd. Volgens Pantone zijn deze eigenschappen verwerkt in Ultra Violet. Het is een blauw-paarse kleur die ervoor zorgt dat ons bewustzijn wordt versterkt. “Ultraviolet verlicht de weg die nog moet komen” aldus Pantone.

Historisch gezien staat Ultra Violet voor mysterie, macht en spiritualiteit. De kleur wordt ook vaak in verband gebracht met mindfulness.
Mediteren is belangrijk in onze hectische wereld waarin wij nu leven. Voor meditatieruimtes wordt vaak paars gebruikt, dit geeft rust en inspireert.
Prince maakte van Ultra Violet een statement voor persoonlijke expressie en individualiteit. De kleur spoort iedereen aan om zijn/haar unieke stempel te drukken op de wereld, om de creatieve grenzen te overschrijden!

De koele warmte van Ultra Violet zorgt voor veel creatieve combinatiemogelijkheden in het interieur. Het is een complexe en maar ook veelzijdige kleur. Met Ultra Violet kan je een interieur een complete verandering ondergaan. Combineer het met goud of messing en er ontstaat luxe uitstraling. Een combinatie met groen- en grijstinten geeft een elegant en rustig beeld in je interieur.

In onze raamdecoratie collectie hebben wij diverse violet/paarse tinten, waarmee u een unieke sfeer creëert. Wij adviseren u graag in onze showroom welke sfeervolle combinaties u kunt maken met Pantone’s Ultra Violet.

bron: Pantone.com 

Maak een afspraak in onze
showroom of bij u thuis.
053 - 431 16 51
of gebruik ons formulier.