Vouwgordijnen

Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken met een bedieningsketting. De vouwgordijnen zijn leverbaar in verschillende uitvoering, geheel passend bij uw interieur. De collectie bestaat uit stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessinstoffen, transparante “in between” stoffen en uiteraard een grote sortering uni stoffen. De stof kan eenvoudig van het boven profiel losgemaakt worden om volgens de voorschriften te reinigen. Vrijwel alle vouwgordijnen kunnen gevoerd worden.

Maak kennis met de huiselijke diversiteit in de vouwgordijn collectie van Hof Schokker. Creëer een sfeer die past bij uw interieur, bezoek onze showroom voor meer informatie en bekijk de mogelijkheden. Vouwgordijnen van Hof Schokker kenmerken zich door topkwaliteit en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Bekijk ons fotoboek

Meer dan 450 vloeren in onze showroom.

Tapijt, pvc, vinyl of linoleum. Samen kiezen wij de vloer die het beste bij u past. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak